Νέα ιστοσελίδα για την Cumaea

Η “Cumaea” είναι μια Ελληνική εταιρεία που βρίσκεται στο χωριό Κοίλι, κοντά στην Κύμη Ευβοίας. Κατασκευάζει φυσικά, παραδοσιακά καλλυντικά από καθαρό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή. Τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις, έχει οργανώσει διαγωνισμούς ενώ αναπτύσει τις δραστηριότητές της διαρκώς.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας, τo Nevma, δημιούργησε τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα για την Cumaea!

Νέα ιστοσελίδα για την Cumaea

Πρόκειται για την τρίτη ανακατασκευή της ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε. Από την πρώτη στιγμή δημιουργήσαμε την εταιρική ταυτότητα της Cumaea και την αρχική έκδοση της ηλεκτρονικής της σελίδας. Στην πρώτη έκδοση υπήρχε μια βασική παρουσίαση της φιλοσοφίας και των βοτάνων που χρησιμοποιούσε, ενώ με έναν πολύ απλό και πρακτικό τρόπο, μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι να παραγγείλουν όποιο από τα διαθέσιμα φυσικά σαπούνια, εκχυλίσματα βοτάνων ή κηραλοιφές επιθυμούσαν.

Στην δεύτερη έκδοση της ιστοσελίδας, κατασκευασμένη σε Joomla!, οι δυνατότητες και τα προϊόντα έγιναν πιο πολλά. Τον ρόλο του ηλεκτρονικού καταστήματος τον είχε αναλάβει το VirtueMart, ένα αρκετά δυνατό plugin, που έκανε για αρκετό καιρό τη δουλειά του, με ένα ενδιάμεσο update.

Φτάσαμε όμως στην φετινή, πολύ πιο ισχυρή και πλήρη έκδοση. Η Cumaea έχει πια σπλάχνα από WordPress και ηλεκτρονικό κατάστημα βασισμένο σε WooCommerce, ένα πολύ πλήρες και ισχυρό plugin που έδωσε στο νέο eshop, πολλές δυνατότητες σε σχέση με τους προκατόχους του. Υπάρχουν αλληλοσυνδεόμενα προϊόντα βάσει πολλαπλών παραγόντων όπως τα βότανα που χρησιμοποιούνται, τη χρήση των προϊόντων και άλλα, χρήσιμα χαρακτηριστικά. Επίσης, υπάρχει ένα πολύ πρακτικό σύστημα αναζήτησης του κατάλληλου προϊόντος που σε βοηθά να βρεις αυτό που ζητάς εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τον προσωπικό τους λογαριασμό στη σελίδα για να μπορούν να ελέγχουν ανα πάσα στιγμή την πορεία της παραγγελίας τους και το ιστορικό αυτών.

Τέλος, κάτι ολοκαίνουργιο είναι η παρουσία του Cumaea Eshop tab, στη σελίδα της Cumaea στο facebook! Από εκεί μπορεί κανείς να δει όλα τα προϊόντα της εταιρείας μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, να διαλέξει αυτά που θέλει για το καλάθι του και να ολοκληρώσει τις αγορές του στο ασφαλές περιβάλλον της κεντρικής ιστοσελίδας.

Cumaea Facebook eshop tab

Αξίζει την προσοχή σας!