Μια νέα αρχή

Απο σήμερα το blog μου κάνει μια νέα αρχή. Πλεόν φιλοξενείται στο site της ομάδας Nevma, και η διεύθυνσή του αλλάζει σε αυτήν που βλέπετε. Μετά την πάροδο 5 περίπου μηνών από το πρώτο post (10 Νοεμβρίου 2007) και μετά από τη συμπλήρωση 37 posts, ξεκινάω (συνεχίζω) σε νέα βάση και μεΕγώ! περισσότερη όρεξη.

Στην αρχή έγραφα με διάθεση πειραματισμού και μετα βίας έβρισκα χρόνο να γράψω κάποια λιγοστά πράγματα καθώς ήμουν φαντάρος. Τώρα πια με περισσότερο μεράκι κάνω αυτή τη νέα αρχή η οποία συνοδεύεται με την αλλαγή "κατοικίας" του προσωπικού μου ιστολογίου.

Ένα από τα προβλήματα των σύγχρονων blogs (εκατομμύρια σε αριθμό) είναι η έλλειψη ταυτότητας. Βασικό όμως (και αυτό αποδεκνύεται από τα ποσοστά των ενεργών έναντι των υπαρκτών ιστολογίων) είναι οτι υπάρχουν πολλά blogs τα οποία υπάρχουν μόνο "επειδή μπορούν". Είναι δωρεάν και δίνουν στον καθένα το βήμα να πει ότι επιθυμεί. Αυτό είναι το κυριότερο ελάττωμα αλλά ταυτόχρονα και προτέρημά τους.

Αυτή την εποχή που το "κίνημα" αυτό περνά κρίση, καθώς είναισε εξέλιξη μια μεγάλη επίθεση περιορισμού της ελευθερία του λόγου (ακόμα και στο internet), δηλώνω παρόν και ενεργός blogger. Από εδώ λοιπόν θα γράφω για ότι επιθυμώ ανεξαρτήτως θεματολογίας. Ελπίζω να βρείτε κι εσείς ένα οποιοδήποτε ενδιαφέρον σε ετούτον εδώ τον ιστο-τόπο. Και κυρίως να ξαναέρθετε εδώ και να μου πείτε τη γνώμη σας. Θα σας περιμένω..!

Κώστας.