Blog version 3.0

Ονόμασα αυτή την έκδοση του blog μου "version 3.0". Το ".0" μετά το 3 είναι για τη φιγούρα, δεν έχει κανένα νόημα. Στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω από 5η ή 6η έκδοση αυτή που βλέπετε, απλά είναι η τρίτη "σοβαρή" (με το ζόρι βγήκε αυτή η λέξη από το πληκτρολόγιό μου) προσπάθεια.

Παλιότερα χρησιμοποιούσα έτοιμα themes του WordPress. Κάποια στιγμή όμως ξεκίνησα να χρησιμοποιώ custom theme που το κάνω ό, τι θέλω, το τεντώνω αριστερά, το τεντώνω δεξιά και σε συνδυασμό με το σχέδιο από τη Nevma, μπορώ να σας ενοχλώ με αλλαγές και ανακοινώσεις αυτών των αλλαγών ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.new-site-2016

Τι νέο έχει

Έχει πολλά και διάφορα. Πρώτα απ όλα η γενική εικόνα δεν είναι η κλασσική εικόνα ενός blog με τα άρθρα το ένα κάτω απ' το άλλο. Είναι πιο πολύ σαν site με ενότητες. Αλλά ούτε κι αυτό. Δεν ξέρω.

Μια άλλη αλλαγή είναι ότι στην αρχική σελίδα μπορείτε να δείτε τα τελευταία 8 άρθρα από τις βασικές κατηγορίες (Memes, Σκέψεις, Φωτογραφία, Καφές) για τις οποίες έχω κατά καιρούς γράψει εδώ μέσα. Πάνω πάνω, τα δύο πιο πρόσφατα άρθρα από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Μια ακόμη αλλαγή είναι ο τρόπος που φορτώνει το site τα άρθρα. Δεν υπάρχει πια η λογική των σελίδων και υποσελίδων στις κατηγορίες. Φορτώνουν όλα τα περιεχόμενα αυτόματα. Ελπίζω να βοηθήσει αυτό, εμένα με ενοχλούσε να περιμένω να ξαναφορτώσει το περιεχόμενο.

Υπάρχουν και πολλά άλλα πραγματάκια και λεπτομέρειες, πετάγονται ανθρωπάκια (ναι, εγώ είμαι) εδώ κι εκεί, μηνύματα, εικόνες κτλ. Θα τα δείτε (ελπίζω).

Φυσικά παραμένει responsive, οπότε αλλιώς θα το δεις από τον υπολογιστή, αλλιώς από το κινητό, αλλιώς από το μάτι της κουζίνας.

Τι νέο δεν έχει

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Τι άλλο θα γίνει

Ξέρω γω; Διάφορα. Το αλλάζω συνέχεια. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Είμαι όλος αυτιά.

Ελπίζω να σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει θέλω να το ξέρω, οπότε παρακαλώ πολύ στείλτε μου μήνυμα σε ένα από τα ΑΠΕΙΡΑ social media που έχω.

Είμαι καλός δέκτης κακής κριτικής, αρκεί να μην μου την κάνετε τη στιγμή που κρατάω τσεκούρι. <3

Αυτά για την ώρα. Τα λέμε σύντομα!