Αλυσίδες και sp@m mails

Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα. Έχω κατα καιρούς λάβει πάρα πολλά τέτοια, όπως και όλοι μας. Ήθελα να γράψω κάτι για αυτά όμως δεν είχα τη διάθεση να ψάξω μέσα στα τόσα mail να εντοπίσω τα "καλά" κομμάτια. Τούτο εδώ όμως έχει μαζεμένα πολλά "διαμάντια"!

Σας το παραθέτω λοιπόν ολόκληρο, χωρίς καθόλου επεξεργασία για να το απολαύσετε και να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο!

"ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ Σ' ΑΓΑΠΩ?
ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!!...

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΟ
 
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
Η Kelley Sedey είχε μια μεγάλη επιθυμία, ο φίλος της με τον οποίο έβγαινε 3 χρόνια να της ζητούσε να τον παντρευτεί. Μια μέρα καθώς έτρωγε το μεσημεριανό της έλαβε την πρόταση γάμου.
Εκείνη πολύ ευτυχισμένη δέχτηκε. Όμως έπρεπε να φύγει γιατί είχε μια συνεδρίαση μετά από 20 λεπτά. Όταν έφτασε στο γραφείο της πρόσεξε ότι στον υπολογιστή της είχε ένα e-mail, το είδε και ήταν από τους τρελούς τους φίλους της, όμως μετά είδε ένα που ποτέ πριν δεν είχε ξαναλάβει. Ήταν αυτό το γράμμα.
Εκείνη το έσβησε χωρίς καν να το διαβάσει. μεγάλο λάθος. Αργότερα, εκείνη τη νύχτα έλαβε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία ήταν για τον David.
Είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, δεν επέζησε. Αν εκείνη έστελνε το γράμμα σε άλλα δέκα άτομα ο David δεν θα ήταν νεκρός.
 
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
Τώρα η Katie Robbenson εκείνη έλαβε αυτό το γράμμα και επειδή ήταν προληπτική το έστειλε σε μερικούς φίλους της, (όχι σε όλους). Είχε αρκετές ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να το στείλει στους 10 που έπρεπε, αλλά δεν το έκανε.
Τρεις μέρες μετά, η Katie πήγε σε ένα πάρτι φίλων της. Μετά από κείνη τη νύχτα όταν έβγαινε από το αυτοκίνητό της για να πάει σπίτι της, δολοφονήθηκε από το χτύπημα ενός μεθυσμένου οδηγού. Αν εκείνη έστελνε το γράμμα σε όλους όσους έπρεπε. θα ήταν ζωντανή.
 
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
Richard S. Willis έστειλε αυτό το μήνυμα, 45 λεπτά μετά που το διάβασε. Σε λιγότερο από 4 ώρες, περπατούσε μόνος του στο δρόμο, ίσως περπατούσε μόνος για να πάει στην συνέντευξη που είχε για δουλειά με μια υπέροχη συνοδεία, όταν ξαφνικά συναντήθηκε με την Cynthia Bell. Εκείνη ήταν ο μυστικός του έρωτας για 5 χρόνια, εκείνη μόλις τον είδε, του είπε όλα όσα ένιωθε, που τα είχε φυλαγμένα δύο χρόνια, τρεις μέρες μετά, της έκανε πρόταση γάμου και παντρευτήκαν.
Η Cynthia και ο Richard ακόμα είναι μαζί και έχουν τρία όμορφα παιδία. Ήταν ευτυχισμένοι για πάντα..
 
*********ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ**********
Εσείς πρέπει να στείλετε αυτό το μήνυμα  πριν περάσουν τρεις ώρες από την ώρα που το διαβάσατε, σε δέκα διαφορετικά άτομα, αν το κάνεις θα λάβεις για αντάλλαγμα μια απίστευτη τύχη στον έρωτα, το άτομο που αγαπάτε, σύντομα θα σας δείξει όσα νιώθει για σας.
 
Αν δεν στείλετε το γράμμα σε δέκα άτομα διαφορετικά πριν περάσουν τρεις ώρες, η κακή τύχη θα σας περιτριγυρίζει. Αυτό δεν είναι μια πλάκα εσείς έχετε τις προφυλάξεις, τις περιπτώσεις και τα αποτελέσματα, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ.
 
Αυτό το γράμμα είναι ευλογημένο με καλή τύχη, μη σπάσεις την αλυσίδα γιατί θα είναι μια δυστυχία.
Προσοχή μπορείς να κάνεις μια ευχή για αγάπη μετά που θα διαβάσεις αυτό, σκεφτείτε κάτι που θέλετε πολύ, ο άνθρωπος που μου το έστειλε αυτό λέει ότι η επιθυμία του εκπληρώθηκε δέκα λεπτά αργότερα.
 
*****ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΕΤΡΗΣΗ.
 
*10*
 
**9**
 
***8***
 
****7****
 
*****6*****
 
*****5*****
 
****4****
 
***3***
 
**2**
 
*1*
 
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ 10 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
«Πάντα την αγαπούσα αλλά εκείνη ποτέ δεν το έμαθε. Τα χρόνια πέρασαν και εγώ συνέχιζα πολύ κοντά στη ζωή της, στις σχέσεις τις, στο γάμο της.
Ήμουν δίπλα της όταν γεννήθηκαν τα παιδιά της μέχρι που έγινα και ο νονός ενός από αυτά. Το πρόσωπό της φωτιζόταν όταν με έβλεπε, το χαμόγελο της με αναστάτωνε. Εγώ την αγαπούσα, αλλά εκείνη δεν το ήξερε, ήταν η αδύνατη μου αγάπη. Ποτέ δεν παντρεύτηκα, ήθελα να ζήσω για εκείνη. Ποτέ δεν τόλμησα να της υπονοήσω τα συναισθήματά μου και. μια μέρα εκείνη αρρώστησε. όλα έγιναν πολύ γρήγορα,
ξέραμε ότι θα πέθαινε σύντομα. Πήγα να τη δω, έμενα ατέλειωτες ώρες στο πλευρό της, και πια δεν υπήρχε χαρά στο χλωμό της πρόσωπο. Σε μια στιγμή ένιωσα ότι το χέρι της έπιασε πολύ σφιχτά το δικό μου, άνοιξε τα λυπημένα, κλαμένα, μάτια της.
Τα χείλη της ψιθύρισαν που πάντα περίμενα, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα τις άκουγα. Πολύ τρυφερά, αργά, μου είπε: αγάπη μου, ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Θα σου πω ένα μυστικό, σ' αγαπώ,
σ' αγάπησα όσο κανένα σ' αυτό τον κόσμο, όμως ποτέ δεν τόλμησα να σου το πω, φοβόμουν....ότι δεν θα μ' αγαπούσες..
 
Στείλε το, θα δεις ότι κάτι καλό θα σου συμβεί τις επόμενες 4 μέρες, από τώρα. Γι' αυτό... καλή τύχη και ελπίζω να μάθετε να λέτε αυτό που πραγματικά νιώθετε.
 
********Πείτε στα άτομα που αγαπάτε ότι τα αγαπάτε.... γιατί αλλιώς, μια μέρα θα μπορούσε να είναι πολύ αργά. μην τον (την) αφήσεις να φύγει!!!
 
Αν στείλεις αυτό το γράμμα σε περισσότερα άτομα, θα έχεις περισσότερη τύχη....το μύνημα δεν επιστρέφεται"

Τρομάξατε; Κι εγώ...

Γι' αυτό αποφάσισα να το βγάλω στο blog μου και να μην αρκεστώ απλά στο να το κάνω forward. Έτσι ίσως το διαβάσουν περισσότεροι και ζήσω επιτέλους ευτυχισμένος! Δυστυχώς όμως άργησα να το στείλω...αν τυχόν και δεν δείτε άλλο post στο blog αυτό, κάτι κακό θα μου έχει συμβεί...κάτι που προκλήθηκε από το τρομακτικό αυτό mail...

Κάντε bookmark αυτό το blog και δείξτε το σε τουλάχιστον 20 άτομα σε 2 ώρες. Επίσης προωθήστε το σε ότι κοινωνικό site είστε γραμμένοι. Στείλτε το blog μου σε SMS σε 13 φίλους και φίλες μέσα σε 3 ώρες. Εκτυπώστε το κείμενο αυτό 10 φορές και μοιράστε το στο δρόμο. Τέλος, βάλτε ένα link για εδώ σε κάθε site ή blog που έχετε. Τότε θα έχετε αιώνια τύχη (μην θέλετε πολλά, όσο ζήσετε) και εύνοια στα οικονομικά σας (κι εγώ φυσικά).

Αν δεν το κάνετε τότε θα βράσετε στο χειρότερο καζάνι στην κόλαση. Θα γίνει σεισμός 9 ρίχτερ με επίκεντρο την καρέκλα σας μέσα στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα, θα μαραθούν όλα τα λουλούδια σας στον κήπο, τα δόντια σας θα πέσουν, το ίδιο και τα μαλλιά σας και θα σας απολύσουν αφού θα έχετε ήδη χωρίσει λόγω της φαλάκρας που θα σας προκληθεί. Ένας δεινόσαυρος θα εμφανιστεί στο μπάνιο σας και ο Hulk θα σας χτυπήσει την πόρτα. Τέλος (έτσι για κερασάκι) ένα αμόνι θα πέσει στο κεφάλι σας (είναι να αναρωτιέσαι από που έρχονται ΚΑΘΕ φορά).

Μην το σκέφτεστε! Τελειώνει ο χρόνος...Έφτυσα...