Μπορώ να παρκάρω παντού

Ναι, το παραδέχομαι, έχω μια μανία με αυτούς που παρκάρουν όπως τους έρθει, άλλωστε κάνει μπαμ, δεν το έκρυψα ποτέ (το έκρυψα;). Τα έχω πει πολλές φορές αλλά βλέπετε κάθε λίγο και λιγάκι βλέπω κι από κάτι παράλογο και το φωτογραφίζω, δεν αντέχω.

Δείτε λοιπόν τη νέα μου συλλογή (και ταυτόχρονα "φορτώνω" για την επόμενη).

Πρώτος πρώτος, ο τυπάς στο parking του super market που δεν τον χώραγε ο τόπος. Στο κέντρο από δύο θέσεις ο κύριος. Φαντάζομαι γιατί το έκανε (γιατί οι θέσεις δεν είναι πολύ πλατιές και ίσως κάποιος τον χτύπαγε), αλλά δεν είναι σωστό. Όχι μάστορα, δεν είναι σωστό.
Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙ

Ο παρακάτω δεν έχει κανέναν λόγο. Απλά τον βόλευε, βαριόταν να ψάξει ρε παιδί μου. Ήθελε να παρκάρει εκεί, στο επικίνδυνο σημείο, στην έξοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Εκεί που όποιος στρίβει για να μπει στον παράδρομο από την αριστερή λωρίδα με 80 km/h, θα σκάσει πάνω του. Εύγε. Και καλή τύχη (στους άλλους).

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙ

Ο κύριος (ίσως και κυρία, καμία διαφορά) που βρήκε την πιο τέλεια θέση. ΑΝΑΜΕΣΑ στις γραμμές του τραμ. Ευφάνταστο.. !
Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΜάλλον δεν ήταν πρωτότυπη η ιδέα, το κάνουν όλοι. Μπράβο στα παιδιά. Θυμάται άραγε κανείς τι είναι αυτό το κίτρινο "δίχτυ" που είναι ζωγραφισμένο στον δρόμο; Όχι ε;

Ο Κ.Ο.Κ. λέει λοιπόν ότι "Στο πλέγμα κίτρινων γραμμών, οι οποίες σχηματίζουν παραλληλόγραμμα, σε ισόπεδους οδικούς κόμβους, το οποίο σημαίνει περιοχή μέσα στην οποία δεν μπορεί να εισέλθει όχημα και αν ακόμη οι φωτεινοί σηματοδότες επιτρέπουν αυτό, όταν η πυκνότητα της κυκλοφορίας είναι τέτοια ώστε, αν εισέλθει, να υποχρεωθεί πιθανώς να παραμείνει στη διασταύρωση."

Τυχαία το αναφέρω. Τυχαία.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΑυτός που τον "κρέμασαν" οι υπόλοιποι. Συνήθως εκεί παρκάρουν τρία και τέσσερα αυτοκίνητα. Κάποιοι όμως φεύγουν νωρίτερα και μένεις εκεί σαν τον βλάκα. Γιατί είσαι βλάκας κιόλας.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΔεν είναι ο μόνος που την έχει πατήσει έτσι... απλά ο παρακάτω έμεινε μέχρι το πρωί. Και το πρωί φαίνεσαι πιο βλάκας.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΠάμε στην εξωτική, πανέμορφη Κω! Αυτό είναι ένα ελεύθερο parking. Ένα μεγάλο ελεύθερο parking. Ένα πολύ μεγάλο ελεύθερο parking. Αλλά οι πιο πολλές θέσεις είναι στο βάθος αριστερά και θέλει λίγο περπάτημα. Οπότε, μην το ψάχνουμε, ας παρκάρουμε εδώ που είναι κοντά. Και τι σημασία έχει που είναι δρόμος; Και τι σημασία έχει που πιο μέσα μπορεί να μην υπάρχει δρόμος να γυρίσεις εσύ που ψάχνεις να παρκάρεις κανονικά, όπως προβλέπεται; Κάτσε εκεί ή γύρνα με την όπισθεν, εγώ άραξα δικέ μου.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΣυνεχίζουμε στην Κω. Το μεγάλο αμάξι δεν αποτελεί πρόβλημα. Θέσεις υπάρχουν. Κολονάκια και βλακείες δεν μας αφορούν. Όλα τα μασάω, όλα τα παρασέρνω.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΞανά πίσω στην πολύβουη πόλη, εκεί που το να βρεις να παρκάρεις είναι δύσκολη υπόθεση και κάθε μεγάλο εμπορικό κέντρο που σέβεται τον εαυτό του έχει ένα τεράστιο parking για τους πελάτες του. Εκεί που βρίσκω ΠΑΝΤΑ υλικό. Όπως αυτός. Που δεν μπορούσε να σημαδέψει. Ή απλά πέτυχε κέντρο.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΉ αυτός. Που σιγά μην επέτρεπε σε κάποιον άλλο να πλησιάσει τη Λάμπο του.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΑυτός αστόχησε σημαντικά. Θα το θεωρήσω απλά ατυχία. Γκαντεμιά, δεν του βγήκε. Εκτός ορίων εντελώς. Παραδίδεις δίπλωμα και πας για μαθήματα επιτόπου.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΑυτός έχει παρκάρει σε μια θέση που είναι για ένα αμάξι, αλλά ο διάδρομος δεν ήταν ακριβώς περιττός. Υπάρχει λόγος που τους αφήνουν. Ίσιωσε το φίλε!

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΑυτός που δεν κατάφερε να πιάσει και τις τέσσερις θέσεις. Για λίγο όμως. Ίσως με ένα μεγαλύτερο αμάξι μπορούσε να υπολογίσει πιο σωστά.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΑυτός που ελπίζει ότι δεν τον βλέπουν. Είναι άκρη άκρη, ποιος να ενοχληθεί μωρέεεε...

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΕδώ κάτι έχει πάει πολύ στραβά, σας το λέω. Δεν έχει υπάρξει καλή συνεννόηση.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΦτάνουμε λοιπόν στο αγαπημένο μου αμάξι. Στον άνθρωπο που γεννήθηκε χωρίς αίσθηση του χώρου και αγόρασε το πιο μεγάλο αμάξι που μπορούσε (όλα λάθος). Σε αυτόν που δεν χωράει πουθενά και δεν ενδιαφέρεται να χωρέσει. Θα μπορούσα να φτιάξω ένα ξεχωριστό blog... ή μάλλον, ολόκληρο PORTAL για χάρη του (είναι γυναίκα, την έχω δει αλλά θα συνεχίσω να λέω "του" γιατί όπως είπαμε, ΔΕΝ έχει σημασία)!

Κυρίες και κύριοι (τύμπανα, ταμπούρλα, κρουστά γενικά)...

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΔεν ξέρω αν παρατηρείτε όμως, μπορεί να το βάλει παντού, δεν έχει σημασία το μέγεθος της θέσης...

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙ...ούτε έχει σημασία αν υπάρχει άλλος στη θέση που σχεδιάζει να παρκάρει...

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΚαι τέλος, θα κλείσω με τον μοναχικό καουμπόη. Τον άνθρωπο που ενώ υπήρχαν άπειρες θέσεις γύρω του, πάρκαρε ΣΤΗ ΜΕΣΗ του δρόμου. Γιατί μπορούσε. Γιατί ήθελε. Γιατί το διάλεξε.

Βρίσκοντας εύκολα parking στη γειτονιά ΙΙΗ συλλογή μου (δυστυχώς) εμπλουτίζεται μέρα με τη μέρα. Πράγματα που παλιότερα μου φαίνονταν παράλογα, τώρα πια δεν τα κοιτάω καν, έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο, ανώτερο. Ένα διπλοπαρκάρισμα είναι πολύ μικρό για να πιάσει MB στο κινητό μου. Ένα καβάλιμα πεζοδρομίου, πταίσμα.

Τα λέμε σύντομα (ωπ, να ένας ακόμα *κλικ*), μαζεύω υλικό και επανέρχομαι. Παιχνιδάκι..