Σαφρύδια Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 Share:Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για αποστολή ενός συνδέσμου μέσω email σε έναν/μία φίλο/η(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Αυτά είναι τα πιο σπάνια ψάρια. Ξεμαλλιάστε μόνο τα πριν το τηγάνισμα. Είναι σα φρύδια!