Ο προσωπικός σου πίνακας φωτογραφιών από το IXXI

Από την πρώτη στιγμή που το instagram ήταν διαθέσιμο για android, το εγκατέστησα στο κινητό μου και τακτικά ανεβάζω φωτογραφίες (μόνο όταν μου αρέσουν, όχι τα πόδια μου στην αμμουδιά). Συνήθως τις ανεβάζω και στο facebook και το twitter και έχω και στο blog μου ένα widget (κάτω αριστερά) με ένα slideshow των τελευταίων μου λήψεων. Γενικά, το έχω παντού (εντάξει, όπου μπορώ)!

Το ενδιαφέρον με αυτή την εφαρμογή είναι πως μπορεί να σου μετατρέψει την πιο απλή, φτωχή και χωρίς φαντασία φωτογραφία, σε έργο τέχνης! Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, την ξέρουν όλοι. Σιγά σιγά αρχίζουν και βγαίνουν όλο και περισσότερα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τις δυνατότητες και την επιτυχία του, όπως γίνεται με όλα τα διάσημα social media (γιατί για τέτοιο πρόκειται).

Όταν έχεις φαντασία όμως γίνονται θαύματα. Πρόσφατα έλαβα αυτό το δώρο:

Ixxi box

Μέσα στο κουτί αυτό υπήρχαν εκτυπώσεις των φωτογραφιών μου με τρύπες στις 4 άκρες που συνδέονταν με πλαστικά κομμάτια σε σχήμα Χ και Ι τα οποία συνθέτουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα:

Instagram gallery

UPDATE:

Το instagram έχει αποκτήσει αρκετούς φίλους και όλο και περισσότερες υπηρεσίες το χρησιμοποιούν για να μας προσφέρουν προϊόντα βασισμένα στις δικές μας φωτογραφίες. Άλλο ένα που ανακάλυψα πρόσφατα είναι το Coastermatic, το οποίο αν συνδέσεις τον λογαριασμό σου, σου στέλνει σουπλά με τις δικές σου λήψεις!