El Taco Bueno - Μεξικάνικο Εστιατόριο

Δεν κάνω διαφήμιση. Απλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη.

Εξαιρετικό φαγητό, φιλικοί και εξυπηρετικοί άνθρωποι, υπέροχο περιβάλλον. Εκεί θα βρείτε φαγητά που δεν υπάρχουν αλλού. Μεγάλες μερίδες, χορταστικές και ασυναγώνιστο μωσαϊκό γεύσεων σε κάθε μια, με κυριάρχες γεύσεις (φυσικά) τις πικάντικες (αλλά όχι καυτερές). Για δύο άτομα (υπερ)αρκούν μια σαλάτα και μια κυρίως μερίδα καθώς οι ποσότητες είναι μεγάλες. Αν πεινάτε πολύ μπορείτε να πάρετε και ένα side order (πατάτες με κρεμμύδια, γιαούρτι και τυρί λιωμένο ). Με συνοδεία κρασιού έχετε ένα υπέροχο γεύμα...

Χαλαρή και όσο πρέπει δυνατή μουσική από το μεξικό, διακόσμηση στο ίδιο μοτίβο, χαμηλός φωτισμός και ένας υπέροχος κήπος στον οποίο το καλοκαίρι μπορείτε να κλείσετε τραπέζι για "εξωτερικές απολαύσεις". Μην ξεχάσετε στο τέλος να δοκιμάσετε και τη μοναδική frozen margarita που σερβίρουν σε δύο γεύσεις, λεμόνι ή φράουλα. Οι τιμές τους είναι σε αναμενόμενα επίπεδα και δεν σας απογοητεύσουν (δύο άτομα με 15€ έκαστως τρώνε καλά).

Καλύτερα να κλείσετε τραπέζι πριν πάτε καθώς σπάνια θα βρείτε αν πάτε "ακάλεστοι". Σας προτείνω να ζητήσετε ένα τραπεζάκι κάτω από παράθυρο. Πολύ όμορφο σημείο για ζευγάρια αλλά και φιλική παρέα.

Πού βρίσκεται; Εθνικής Αντιστάσεως & Ψαρρών 1, στο Χαλάνδρι. Τηλέφωνο κρατήσεων 210 6840460.

Καλή σας όρεξη!