Στο θέατρο της Δόρας Στράτου

Το θέατρο της Δόρας Στράτου βρίσκεται σε ένα από τα πιο υπέροχα σημεία της Αθήνας. Σε μια από τις καταπράσινες πλαγιές του λόφου Φιλοπάππου,  πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία των Άνω Πετραλώνων.

Κάθε καλοκαίρι, το χορευτικό τμήμα, αποτελούμενο από επαγγελματίες νεαρούς χορευτές, μας παρουσιάζει χορούς και παραδόσεις από όλη την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ανα δύο εβδομάδες, οι χοροί που παρουσιάζονται αλλάζουν. Όλα αυτά συμπληρώνονται ιδανικά από ζωντανή μουσική απο τον κάθε τόπο και υπέροχες, αυθεντικές φορεσιές.

Θέατρο Δόρα Στράτου

Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρης των παραδόσεων ή δεν σας αρέσουν οι παραδοσιακοί χοροί, σίγουρα θα περάσετε 1,5 ώρα πάρα πολύ ευχάριστα και ποιος ξέρει... ίσως αλλάξετε γνώμη! Μπορείτε να γραφτείτε και στο τμήμα χορού που κάνει μαθήματα όλο το χρόνο.

Θέατρο Δόρα Στράτου

Ο τρόπος πρόσβασης είναι πάρα πολύ απλός και μπορείτε να έρθετε με όλα τα μέσα συγκοινωνίας ή με το αμάξι σας (υπάρχει μεγάλο parking στην είσοδο). Μόνο βιαστείτε γιατί οι παραστάσεις διαρκούν από τέλη Μαΐου έως και τέλη Σεπτεμβρίου (τελευταία παράσταση 22/09 για φέτος)!

Παρακάτω, μερικές φωτογραφίες, για να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό που θα δείτε με την επίσκεψή σας εκεί.

Tip: Το θέατρο έχει και social media (Facebook & Twitter). Ακολουθήστε το για να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα και να κερδίζετε και τις προσφορές που κατά καιρούς δίνουν!

*Το κόστος των εισιτηρίων είναι 15€, για τους νεαρούς 10€ ενώ για τους ανηλίκους, 5€.
**Οι ώρες των παραστάσεων είναι Τετάρτη-Παρασκευή: 21:30-23:00 και Σαββατοκύριακο: 20:30-22:00.
***Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.grdance.org.

Θέατρο Δόρας Στράτου