Η χαράδρα στο πεζοδρόμιο

Αν περπατάς βράδυ, να έχεις το νου σου. Ακόμη κι αν είσαι στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτές οι τρύπες βρίσκονται στην Μητροπόλεως, κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Λογικά η σκέψη ήταν να ανοίξουν πολύ γρήγορα , να γίνουν οι εργασίες, να κλείσουν και αν χρειαστεί να μείνουν ανοικτές, να μπουν προστατευτικά γύρω-γύρω. Κι όμως! Είναι 2-3 ημέρες ήδη έτσι, ανοικτές και έχουν μια στοιχειώδη κορδέλα γύρω τους που με τις ημέρες έχει πέσει.

Ο κόσμος περνά από ένα στενό πέρασμα κι αν τολμήσει να χαζέψει βιτρίνες μπορεί και να βρεθεί μέσα.

Χαράδρα στη Μητροπόλεως

Όταν έρχεσαι από αυτή την πλευρά, μπορεί και να τη γλυτώσεις γιατί έχει μια κόκκινη κορδέλα και ένα μάρμαρο που κάποιος έχει μετατρέψει σε ταφόπλακα (!!!), ελπίζω όχι αληθινή - γράφει πάνω: ΔΕΗ!

Χαράδρα στη Μητροπόλεως

Από αυτή την οπτική μπορείς άνετα να πέσεις μέσα στην τρύπα καθώς έχει καταρρεύσει το σύστημα "προστασίας" (χα) και έχουν μείνει μόνο δύο πλακάκια για να σε προστατεύουν.

Αν είναι βράδυ, πολύ δύσκολα μπορείς να δεις τι συμβαίνει εκεί, κι αν πέσεις μέσα μπορείς να χτυπήσεις. ΜΗΝ ψάξεις να βρεις το δίκιο σου, δεν θα βρεθεί άκρη, απλά πρόσεχε. Μιας και μιλάμε για Ελλάδα, όπως βλέπεις, οι δύο τρύπες (και ο περίγυρος του "έργου") είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλούς να ξεφορτωθούν εκεί μέσα χαρτάκια, καφέδες και διάφορα σκουπιδάκια που κρατούν περνώντας.

Αν περπατάς εκεί, το νού σου!

*Την ώρα που έβγαζα τις φωτογραφίες, από την τράπεζα απέναντι μου φώναζαν δύο κύριοι "Αν τις βγάλεις στο facebook, θέλουμε πνευματικά δικαιώματα, χαχαχα". Αφιερωμένες οι photos στους κυρίους!