Δεν θα παρκάρεις εδώ... με τίποτα (part 2)!

Πριν λίγο καιρό, είχα δείξει την πολύ ευφάνταστη ιδέα για να καπαρώνεις θέση parking μπροστά από το σπίτι σου. Σήμερα παρουσιάζω άλλες δυο καλές ιδέες.

Καπάρωμα θέσης parking made in Greece

Βαρέλι. Ένα βαρέλι από οτιδήποτε. Μπορεί να είναι από λάδι, μπορεί να είναι από ασβέστη, μπορεί να είναι άδειο. Κάνουν όλα! Το βάζεις εκεί, αλλά όχι μέσα στη μέση, λίγο πιο μετά από το κέντρο, στο 60-70% του μήκους. Για να μην σε κατηγορήσουν ότι προσπαθείς να πιάσεις τη θέση.

Το πλεονέκτημα αυτής της πατέντας είναι ότι το βαρέλι μετακινείται εύκολα, οπότε όταν έρθεις να παρκάρεις, δεν θα κουραστείς. Επίσης, δεν έχει αξία άρα δεν θα στο κλέψουν. Το βάζεις πιο μπροστά και το αφήνεις. Όταν ξαναφύγεις, τσούπ, πίσω!

Καπάρωμα θέσης parking made in Greece

Γλάστρα. Μια μικρή, άχρηστη γλάστρα. Αν την πατήσει κανείς, δεν τρέχει και τίποτα ενώ δύσκολα θα πάθει ζημιά. Για καλό και για κακό όμως, ας είναι άσπρη.

Όταν έρθεις, βγαίνεις στα γρήγορα, την βάζεις στο πεζοδρόμιο και είσαι έτοιμος! Κανείς δεν μπορεί να παρεξηγήσει αυτή την αθώα, μικρή γλαστρούλα που κάποτε είχε λουλουδάκια (άρα ακόμη πιο αθώα) και τώρα 3 ξεροκλωναράκια.

Όπως βλέπετε, αυτά τα δύο (και το προηγούμενο) τα συνάντησα όταν έψαχνα για μια θέση σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο. Θέση βρήκα τελικά, μετά από 30 λεπτά γύρω-γύρω. Το σωστό θα ήταν να κατέβω σαν κύριος και να μετακινήσω αυτά τα σκουπίδια ώστε να παρκάρω. Ίσως το σκεφτώ λίγο καλύτερα την επόμενη φορά.