Ο καφές γοργόνα Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 Share:Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Pinterest(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο LinkedIn(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Tumblr(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για κοινοποίηση στο Pocket(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για αποστολή ενός συνδέσμου μέσω email σε έναν/μία φίλο/η(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Γυρίστε το κεφάλι προς τα δεξιά και θα την δείτε! Αραχτή και light, έτοιμη για το τηγάνι!