Λευκάδα 2008

Ένα υπέροχο νησί. Γεμάτο μικρές εκπλήξεις, υπέροχες διαδρομές και φυσικά καταγάλανα νερά. Ιδανικό για διακοπές ήρεμες και ξεκούραστες. Στην ανατολική πλευρά υπάρχουν τουριστικά θέρετρα που θυμίζουν πολύ ότι περιμένεις να δεις σε ένα νησί. Στην δυτική πλευρά όμως επικρατεί μια άγρια ομορφιά. Απόκρυμνες χαράδρες που καταλήγουν σε κατάλευκες αμουδιές, πυκνή βλάστηση και διαδρομές που θυμίζουν βόρεια Ελλάδα. Διαλέξτε την πλευρά που προτιμάτε ή απλά απολαύστε και τις δυό! Άλλωστε οι διαδρομές είναι μικρές και μπορείτε να το γυρίσετε άνετα σε μία ημέρα.

Φυσικά όλοι σπεύδουν στο Πόρτο Κατσίκι, τη διασημότερη παραλία του νησιού, όμως οι Εγρεμνοί (ή μήπως η Εγκρεμνή - διίστανται οι απόψεις) θα σας προκαλέσουν εντύπωση, αν τολμήσετε να κατέβετε την σχεδόν κατακόρυφη σκαλωσιά! Η αμουδιά όμως στο τέλος θα σας αποζημιώσει! Εμείς επιλέξαμε τη νότια και δυτική πλευρά του νησιού και δεν το μετανοιώσαμε! Ο Μικρός Γυαλός ήταν ο "έρωτας" του καλοκαιριού, μια μικρή και απίθανη παραλία!

Όπως κάθε καλός reperter  (τρομάρα μου) παραθέτω και φωτογραφίες (τραβήξαμε 560!).

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι! Μην ακούτε αυτούς που λένε οτι τελείωσε! Έχουμε ακόμα! Άλλωστε ο χειμώνας (φθινόπωρο ας πούμε) έρχεται με τα αυτοκίνητα στην Αθήνα (όπως η άνοιξη με τα χελιδόνια), κι εγώ ακόμη δεν βλέπω μποτιλιάρισμα!

Εγκρεμνοί ( ή Εγκρεμνή). Μήπως να το ξανασκεφτούμε να κατέβουμε εκεί κάτω;