Το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Μου ακούγεται "κάπως", αλλά υπάρχει. Το κατασκεύασε η Κινεζική (μπούμ!) εταιρεία Golden Dragon Group CO και ονομάζεται Ruyan!

Τι προσφέρει; Από ότι ακούγεται αποτελεί ενα πλήρες υποκατάστατο του κανονικού τσιγάρου. Τουλάχιστον στην απόλαυση. Γιατι προστατεύει την υγεία των καπνιστών δίνοντάς τους τη νικοτίνη αλλά χωρίς τα υπόλοιπα που τον βάπτουν. Επίσης, είναι ίδιο (μόνο λίγο μαρκύτερο) με το κανονικό, ανάβει με μπαταρίες και (το καλύτερο) βγάζεις καπνό από το στόμα σαν να καπνίζεις πραγματικά! Φυσικά ο καπνός δεν είναι από το τσιγάρο, αφού δεν γίνεται κάποια καύση. Και φυσικά...επιτρέπεται να "το κάνεις" σε κλειστούς χώρους!

Το προϊόν αποτελείται από το κυρίως σώμα (το τσιγάρο δηλαδή), μπαταρίες επαναφορτιζόμενες (πάω να φορτίσω το τσιγάρο μου) και ειδικά φίλτρα που μπαίνουν στο στόμιό του και προσφέρουν στον καπνιστή μικρές δόσεις νικοτίνης. Επίσης έχει και θήκη (αμέ!) καθώς και φορτιστή (άλλος ένας...). Έτσι μπορεί κάποιος να καπνίζει χωρίς να βλάπτει (μέχρι να ανατραπεί η θεωρία αυτή) την υγεία του αλλά και των άλλων! Μικραίνοντας τις ποσότητες της νικοτίνης, θα μπορούσε όποιος το επιθυμεί να κόψει το κάπνισμα.

Το προϊόν αυτό θα έρθει σύντομα στη χώρα μας και θα κοστίζει περίπου 50€ (ε..μέχρι να έρθει εδώ ίσως πάει λίγο παραπάνω). Ίσως αξίζει η δοκιμή!

Το ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Φαίνεται να του αρέσει...

Μάθετε περισσότερα για το "ηλεκτρονικό τσιγάρο" εδώ. Δείτε πως μπορείτε να το αγοράσετε (καθώς και τα ανταλλακτικά του) εδώ.

UPDATE: Υπάρχει ήδη διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο Γαλλικής (από το Μπορντώ) κατασκευής με παρόμοια χαρακτηριστικά. Μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα από εδώ. Προσοχή όμως, καθώς δεν είναι μια ήδη δοκιμασμένη "συνήθεια", οπότε καλύτερα να περιμένετε να ωριμάσει αυτή η αγορά. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που ισχύει πάντα.