Το κάστρο του Τακέσι

Αυτοί οι Γιαπωνέζοι (για κάποιο λόγο μου αρέσει να τους λέω Κινέζους, είναι πιο εύκολη λέξη) είναι τρελοί! Φοβερό γέλιο! Πλέον αποτελεί κομβικό σημείο της καθημερινότητάς μου, καθώς στις 17:30 κάνω διάλειμμα για να το δώ! Τί είναι όμως αυτό;

Είναι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι όπου ξεκινάνε περίπου 100 άτομα και περνούν από 6-7 δοκιμασίες με στόχο να μπούν στο κάστρο του Τακέσι. Οι δοκιμασίες αυτές είναι πολλές φορές αρκετά δύσκολες με αποτέλεσμα να φτάνουν στην τελική δοκιμασία πολύ λίγοι, κάπου 6-7 κάθε φορά. Από τις αγαπημένες μου είναι τα "βραχάκια", ο "ταρζάν", οι "ρόδες", οι "πόρτες", ο "λαβύρινθος" και η "κρεμαστή γέφυρα". Αυτό που σε κάνει να κολάς είναι οι απίστευτες τούμπες, τα χτυπήματα και τα "τέρατα" που τους κάνουν τη ζωή δύσκολη! Συνήθως όποιος χάσει έχει καταλήξει σε κάποιο λασπωμένο βούρκο με το κεφάλι! Είναι κάτι που δεν βλέπεις συχνά!

Τι κερδίζουν; Αυτή είναι η μεγαλύτερη των αποριών. Και αυτό γιατί ένα στα 30 επεισόδια έχει νικητή. Ο νικητής λοιπόν παίρνει μια τιμητική πλακέτα...και ένα εκατομμύριο Γέν (περίπου 6.000€)! Επίσης φαίνεται να κερδίζουν λίγη από τη χαμένη, λόγω της καθημερινότητάς τους, διασκέδαση, καθώς μοιάζει να εκτονώνονται πραγματικά. Προσωπικά πιστεύω οτι χτυπούν αρκετοί από αυτούς όταν παίζουν καθώς δεν είναι σπάνιο να βλέπεις πτώσεις από πολύ ψηλά πάνω σε τοίχους, ή πτώσεις με το κεφάλι να καρφώνεται στη λάσπη κτλ. Γερό σκαρί αυτοί οι Γιαπωνέζοι. Γενικά είναι σαν ένα videogame με κανονικούς παίχτες (έχετε παίξει super mario;)! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Άλλωστε (παράπονο το έχω) κραταέι μόνο μισή ώρα.

Θα το δείτε στο ΣΚΑΪ καθημερινά στις 17:30.  Δείτε στο video παρακάτω απίστευτα αποσπάσματα!

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά ακόμη επεισόδια.