Ευρυζωνικότητα is not responding

Στον σταθμό του τρένου στο μοναστηράκι. Σαββάτο μεσημέρι. Μπαίνουμε μέσα και "ω, τι έκπληξη" μια μεγάλη οθόνη στα αριστερά μας! Τίτλος : "info@stand Ευρυζωνικότητας - Σε Αφορά". Εμένα; Αγαπητό Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών πολύ ωραία η σκέψη να βάλετε αυτό το ντουλάπι εκεί πέρα, αλλά ότι και να έδειχνε...δεν υπάρχει πλέον! Τα windows κατάφεραν και το εξαφάνησαν! Τι τα θέλετε; Ολόκληρη εγκατάσταση XP για να δείχνει video; Και κανείς δεν βλέπει οτι το καημένο κόλλησε;

Το εγχείρημα είναι λάθος υλοποιημένο. Με ένα video πώς θα μάθουμε για ευρυζωνικές υπηρεσίες. Βάλε στον κοσμάκι ένα πληκτρολόγιο, δώσε μια "ευρυζωνική" σύνδεση στο internet και δείξε τους τι εννοείς. Και επειδή μερικοί ίσως σκεφτούν "πονηρά", ας βάλουν και ένα φίλτρο στις αναζητήσεις! Μέρα μεσημέρι δεν θα ήταν κομψό να μαζεύονταν παρέες και να κοιτούσαν διάφορα.

Ελπίζω τουλάχιστον αυτό το σύστημα να το χειρίζονται με κάποιο ασύρματο πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς το βλέπω για εν ψυχρώ restart. Όποτε το πάρουν είδηση...Δείτε παρακάτω τις εικόνες!

Συνέχεια:

Κάποιες ημέρες μετά...

Ευχαριστώ τον Τάκη Μπουγιούρη για τις φωτογραφίες! (Tip: Βρείτε τον κρυμμένο reporter στην αριστερή photo την ώρα της δουλειάς του!)

Συνέχεια Νο2:

Κάποιες ημέρες ακόμη πιο μετά...

Ναι, το ξέρω...τώρα φαίνομαι εγώ στην φωτογραφία! Αυτή την φορά ο φακός μας έποιασε το info stand να μην έχει σήμα! Τι άλλο θα δούν τα μάτια (φακοί) μας;